01 OVER ONS

Over ons

OKvlees.nl heeft ook rond klachten een duidelijke filosofie. We doen er alles aan om klachten te voorkomen. Maar: klachten komen voor. Natuurlijk zijn we daar niet blij mee als bedrijf, maar we leren ervan en verbeteren onze producten en processen. We zien je klacht  dan ook als een hele waardevolle terugkoppeling. Heb je tips voor ons: die zijn ook waardevol! Schroom niet en benader ons. 

Klachten en tips kan je via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. naar ons toesturen. Het is ook mogelijk dit te doen naar het postadres dat te vinden is in de algemene voorwaarden. We nemen dan zo spoedig mogelijk contact met je op.

Er zijn natuurlijk wel spelregels. Fouten van okvlees.nl zijn onze fouten. In schemergebieden zijn we coulant. Maar je hebt ook zelf een verantwoordelijkheid. Haal je het pakket niet op, dan kan OKvlees.nl daar geen verantwoordelijkheid voor nemen. En: je moet wel thuis zijn als je bestelling bezorgd wordt. Het gaat om bederfelijke waar, en de verpakking blijft maar een beperkte tijd op de juiste temperatuur.

Verder vragen we je met klem om de zending direct na ontvangst goed te controleren. Voldoet deze niet aan de eisen die je mag stellen aan het product (beschadigingen, ontdooit etc) neem dan contact op. Natuurlijk ook als je niet de juiste producten hebt ontvangen. Plaats je producten na inspectie direct in de vriezer!

 EU Organic Logo
© OKvlees.nl | Fotografie: Dutch Food Art | Vragen of suggesties? info@okvlees.nl | Bel 06-21917040