OKVLS-gedachte

Bezorgen van vlees

Online vlees niet zelf ophalen in de winkel, maar laten thuisbezorgen. We kunnen ons voorstellen dat je daar onwennig tegenaan kijkt. Hoe gaat dat verzenden?  Kan je het pakket afhalen? Is het veilig? Hier alvast de ervaringen van een besteller. Hier willen we alvast wijzen op PakjeGemak: afhalen op een locatie vlakbij! Je hoeft dan niet thuis te blijven. Hieronder meer informatie hier over.

Verzenden

Het scharrel en biologisch vlees bezorgen gaat op twee manieren; via een koerier of via de pakketdienst van PostNL. Wanneer bezorging door de koerier mogelijk is dan wordt dit automatische getoond als keuze. Welke gebruikt wordt ligt aan je woonplaats en aan de dag waarop de koerier in je postcodegebied bezorgt. Vooralsnog kan je kiezen uit bezorging van dinsdag tot en met vrijdag. 
Bij bezorgen is het natuurlijk van groot belang dat je wel thuis bent! Mocht je onverhoopt niet aanwezig zijn dan probeert PostNL het de volgende dag nog eens. Maar eigenlijk is dat bezorging op de eerste dag het beste! Lees hier meer! We vragen de bezorger wel  met een fel oranje sticker het pakket bij afwezigheid bij de buren af te leveren.  

Koerier
Een koerier wordt vooralsnog gebruikt in de regio rond Ede met een straal van ongeveer 20 km, inclusief Arnhem. Op grond van je postcode komt deze optie naar voren in het bestel menu.  De koerier zorgt ervoor dat je bestelling binnen 12 uur na verzenden aankomt. We overleggen op welke dag het pakket aankomt. Er is bij deze wijze van verzenden een minimaal bestelbedrag van € 15,-. De bezorgkosten zijn € 4,75.

PostNL
Voor de rest van Nederland wordt de pakketdienst van PostNL gebruikt. Goed om te weten: bij een onderzoek van het programma 'Kassa' werd van de pakketdiensten PostNL het hoogst gewaardeerd!

Het pakket wordt, als je voor 12 uur bestelt, de volgende dag afgeleverd. Je kan ook aangeven als je op een andere dag het pakket wilt ontvangen. Je ontvangt per email een track en trace code, zodat jezelf kan nagaan waar het pakket zich in de keten bevindt.
De minimale bestelhoeveelheid via PostNL is 3 kg. De bezorgkosten bedragen € 6,75. 

Afhalen

PakjeGemak
PostNL biedt ook 'PakjeGemak' aan. Hierbij kan je het pakket zelf ophalen bij een van de 2400 afhaallocaties in Nederland, dus er is altijd wel een afhaalpunt dicht bij je in de buurt. Voorbeelden van afhaalpunten zijn AH, Bruna en Primera. Voordeel is dat je niet thuis hoeft te blijven en ook 's avonds je pakket kan ophalen. Bij het bestellen geef je aan welke PakjeGemak locatie je kiest. De lokatie kies je in een apart pop-up venster. Daar type je je postcode in, en je kan aangeven of je het pakket na 18:00 wilt afhalen.

Wij zorgen dat het pakket op de afgesproken dag op de juiste locatie is. Je kan het dan ophalen na 16:00. Je moet je wel kunnen legitimeren!  Je ontvangt per email een 'track en trace' code, zodat je kan zien of het pakket op de locatie gearriveerd is. 

Ook hier is de minimale bestelhoeveelheid 3 kg, en de verzendkosten bedragen € 6,75.  

Afhalen in Ede
Afhalen van pakketten in Ede kan ook. Dan vervallen de bezorgkosten natuurlijk. Wil je hiervan gebruik maken, benader ons dan voor het maken van een afspraak. 

Is het veilig?

Voor OKvlees.nl staat je veiligheid voorop. We hebben daarom ook veel tijd besteed aan het goed neerzetten van het verzenden. Bij verzenden via PostNL wordt het vlees diepgevroren in een recyclebare doos met isolatie gedaan. Om het vlees bevroren te houden wordt droogijs (*) toegevoegd. Dit droogijs zorgt ervoor dat het vlees zeker 36 uur onder de -20ºC blijft. Als het vlees onverhoopt dan toch ontdooit aankomt door vertragingen in het verzenden, dan kun je het pakket retourneren.

De veiligheid en de kwaliteit van het product zijn ook een reden geweest om het vlees bevroren aan te bieden. Mocht het vlees onverhoopt ontdooit arriveren, dan is duidelijk dat er iets fout is gegaan. Zwart-wit. En dat draagt bij aan de veiligheid en aan de kwaliteit van het vlees dat je eet! 

EKO-logo scharrel-rund-logo scharrel-varken-logo scharrel-varken-logo