mandje is leeg
inloggen
 
 top email

okvlees-biologisch-en-scharrel-vlees

De hergebruiksticker

 0003 doos-10Niets is perfect, ook OKvlees.nl niet. Het vlees wordt erg gewaardeerd, de bestellingen komen goed bevroren aan. Maar dat verpakkingsmateriaal.. Het is dan wel allemaal goed recyclebaar. Karton bij het oud papier, de zak bij het plastic. Dat is toch eenvoudiger dan die witte polystyreen dozen recyclen. Maar het voelt toch niet altijd even goed. Creatieve mensen hadden al snel leuke alternatieve toepassingen voor de isolatiezak bedacht zoals planten beschermen tegen de vorst en bier koud houden. Maar, hergebruik is natuurlijk beter. Daarom lanceren we nu een retoursysteem. Het kost u wel wat moeite. En als u zich aan de voorwaarden houdt dan kost het ons geen geld..Hoe werkt het?

  • U kunt zakken - die schoon, droog en heel moeten zijn - in een doos waarmee u een bestelling heeft ontvangen terugsturen.
  • Er moeten minimaal 2 zakken per doos teruggezonden worden. Bij 1 zak is dit voor ons een verliesgevende activiteit.
  • U kunt bij een bestelling bij “Bijzonder OK” een hergebruiksticker aanschaffen. Deze is gratis. Op deze sticker staat het retouradres en de verzending is al betaald. U kunt deze sticker gewoon over de sticker met uw adres op de doos plakken. 
  • Graag binnen 7 dagen na ontvangst van de sticker de doos met daarin de zakken retourneren. Anders krijgen we van PostNL een verhoging van de verzendkosten.
  • U kunt de doos afgeven op het postkantoor. Maar ook bij een PakjeGemak locatie. Die kunt u vinden met deze link.

 

EKO-logo EU Organic Logo