inloggen
 
Mandje is leeg
 top email

Waarschuwing

Only registered users may add new posts, please login

Heerlijk vlees en de juiste recepten maken mensen enthousiast. Wil je dat enthousiasme met onze andere klanten delen? Zorg dat je ingelogd bent, dan kun je onderaan de pagina op de link klikken om je recensie te delen.

Marga: complimenten

Hallo Peter,

Ik wil even de complimenten maken over: het kalfsgehakt, de smeerleverworst was uitermate yummie en de nieuwe saucisse de bologne had ook een erg lekkere nasmaak. Tis weer een kwaliteit hoor!!!

Groetjes Marga


donderdag 22 september 2016
teigje: eerste bestelling

Het blijft dus niet bij de eerste bestelling, jee wat een verschil met Appie etc. De kippenpoten zijn ook zo mooi schoongemaakt en zo lekker..... Dan heb ik het nog niet over het andere vlees. Complimenten oké, ik blijf bij dit vlees. Stan


woensdag 31 augustus 2016
Elsbeth: (H)Eerlijk

Voor het eerst vlees besteld bij jullie. En na het eten van chevon braadstuk, kipfilet van leghennen, haantje de coq en rundergehakt kan ik zeggen: nooit meer anders! (H)Eerlijk vlees, goede service, mooie producten. Dank jullie hiervoor.

Elsbeth


donderdag 30 juni 2016
Inge: Geweldige kazen!

Ik vind de beide kazen Blaarkop en Monteliarde verrassend lekker! De Monteliarde is wat minder sterk (minder uitgesproken) van smaak dan de Blaarkop. De Blaarkop kaas heeft iets weg van de Franse Comte-kaas. Beide kazen zouden het goed doen op de dessert-kaart van het betere restaurant!

Inge


woensdag 09 maart 2016
Patricia: Top

Na een snelle levering waar alles top was, vandaag onze eerste biefstukjes de kookpan in…. Het verschil is gelijk te zien, ze bakken anders, er komt geen water uit het vlees, vlees is echt mals en het smaakt heerlijk. Ik ben benieuwd naar de andere lekker stukjes vlees dat nog in de diepvries zijn, maar kortom, we zijn zeker blij met onze eerste bestelling!

Bedankt en tot snel!

Groetjes Patricia


zaterdag 19 december 2015
 
Powered by Phoca Guestbook
EKO-logo EU Organic Logo