01 BLOG

Blog

U weet het, we zijn gek op het testen van nieuwe producten bij onze klanten. En we hebben weer wat moois voorbereid!

Waar gaat het om? U weet dat dierwelzijn het centrale thema is bij OKvlees.nl, en daarom zijn we blij met biologisch. Biologisch is goed. Maar, het kan altijd beter! Ik vind persoonlijk dat er binnen het biologische keurmerk wel wat meer ontwikkeling mag zijn. En raad eens? Kom ik een varkensboer tegen die heel graag verder wil gaan dan biologisch voorschrijft. Onder andere meer leefruimte en weide voor de varkens, maar daarover later meer. Ze hebben zelf een eigen varkensras gefokt, dat volgens hen meer smaak heeft. Want hun visie – die ik volledig omarm – is dat meer dierwelzijn erg belangrijk is, maar het is helemaal OK als de consument het ook kan proeven!

Ribkarbonade 2

Nu willen wij graag van u, potentiële klant van dat bijzondere biologische vlees, horen of u dat varkensvlees óók lekkerder vindt! En ook of u er meer voor zou willen betalen. Want, meer ruimte is meer kosten. Daarom organiseren we deze test. Als u meedoet krijgt u (gratis) 2 ‘gewone’ biologische en twee biologisch++ ribkarbonades. U kunt ze bereiden zoals u normaal doet. Als tegenprestatie vragen we u wel om een korte online enquête online in te vullen. Dat is alles!

We willen het wel graag meesturen met een bestelling. Opgeven kan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of u kunt het noemen in het opmerkingen veld bij het afronden van de bestelling. Natuurlijk is de voorraad proefmonsters niet onbeperkt, dus wees er vooral snel bij!

 EU Organic Logo
© OKvlees.nl | Fotografie: Dutch Food Art | Vragen of suggesties? info@okvlees.nl | Bel 06-21917040