01 BLOG

Blog

De webwinkel heeft weer een grote onderhoudsbeurt gehad. De techniek was wat verouderd, waardoor de gebruiksvriendelijkheid van de webwinkel beter kon. De webwinkel werkte ook niet prettig op een pad of telefoon. Niet fijn voor u, maar meneer Google vond het ook niet leuk. Als een website ‘responsive’ is scoor je meteen beter in de zoekresultaten. Ook niet onbelangrijk!!
Ik zal de belangrijkste voordelen voor u zo opsommen. Maar elke update geeft ook wat foutjes. Zo was de kilogram prijs voor een procureur plotseling €16500. Ik snapte al niet dat het niet meer verkocht ;-) Ziet u nog een andere slordigheidje of fout, laat het mij aub weten! Maar wat merkt u nu van de voordelen?
Naast het eenvoudiger kunnen bestellen op een pad of telefoon is het afronden van de bestelling een stuk overzichtelijker en eenvoudiger geworden. Wel een aandachtspuntje zijn de adressen onder het kopje ‘factuur adres’. Daar staan alle opgeslagen adressen. Het kan geen kwaad om die op te schonen, zeker als u al lang bij ons klant bent.

De meest gestelde vraag is of het gewicht in het boodschappen mandje niet getoond kon worden. Zodat u weet of de drie kilo (minimum verzendgewicht) gehaald is in de bestelling, en u het niet zelf hoeft te berekenen. Dat gewicht is nu zichtbaar in het winkelmandje, ook rechtsboven op het scherm. U weet dan ook meteen of u een steekwagentje nodig heeft als u een bestelling bij een pakje gemak locatie afhaalt ;-)

Schermafbeelding 2017 01 20 om 11.06.40

Een wens die ik al lang had was een simpel printknopje bij de mooie recepten van Joke Boon. In de vorige site was dat niet eenvoudig te regelen. Nu kunt u het recept naar keuze met één druk op de knop uitprinten!
Schermafbeelding 2017 01 20 om 11.09.59

 In de vorige versie van de webwinkel werd het boodschappen mandje na een paar uur automatisch geleegd. Nu blijft het 30 dagen bewaard voordat alles uit het mandje gehaald wordt. U kunt dus het boodschappenmandje ook als boodschappenlijstje gebruiken! Wat u in het mandje stopt wordt echter NIET van de voorraad afgeboekt. Het kan dus zijn dat als u uw boodschappenlijstje omzet in een bestelling sommige producten niet meer voorradig zijn.

 EU Organic Logo
© OKvlees.nl | Fotografie: Dutch Food Art | Vragen of suggesties? info@okvlees.nl | Bel 06-21917040