01 BLOG

Blog

Dierendag. Secretaressedag. U kent die vast. Maar heeft u ooit gehoord van de British Pie week? Vast niet, maar nu wel! En we vieren die ook nog samen met Nederlandse ‘The Pie Shop’ van wie wij de pie’s verkopen. En u kunt ook nog een voordeeltje hebben aan dit feestje!

7 tot en met 13 maart 2016 wordt in Groot Brittannië het bestaan van de pie gevierd tijdens de British Pie Week. Een week lang wordt de pie in het zonnetje gezet met als groots middelpunt de prestigieuze British Pie Awards die op woensdag 9 maart gehouden worden in Melton Mowbray. Vorige jaar werden ruim 800 pie's in 20 verschillende classes beoordeeld waaronder ook de Creambraised Chicken and Vegetable Pie en de Goosestew Pie van The Pie Shop. En die kregen de status ‘Pie-rate recommended’. Niet gek voor een niet Brit!

Op 12 maart wordt in Melton Mowbray de Great Britisch Festival of Pies gehouden. Vrijwel iedereen die van pie's houdt of pie's maakt doet iets speciaals tijdens de Britisch Pie Week. Ook The Pie Shop draagt haar steentje bij aan de promotie van de Traditional Britisch pie. Zolang de voorraad strekt krijgt u, tijdens de Britisch Pie Week, 20% korting op de pie's.

Dus, alleen voor bestellingen op 7 tot en met 13 maart 2016!

Enjoy!

 EU Organic Logo
© OKvlees.nl | Fotografie: Dutch Food Art | Vragen of suggesties? info@okvlees.nl | Bel 06-21917040