01 BLOG

Blog

Ontwikkelingen bij OKvlees.nl

Klanten die me op twitter volgen weten al dat er stevige veranderingen gaande zijn bij OKvlees.nl. Privé en werk lopen bij deze veranderingen wat door elkaar. Maar, ik vind het zeker leuk om de veranderingen te delen met klanten en geïnteresseerden. De reden is dat OKvlees.nl als bedrijf de komende jaren nóg leuker gaat worden. En dat er weer mee gedacht kan worden.

wiemanstraat1Wat is er nu aan de hand. Tot nu toe huurden we een pand. Dat werd door de groei van OKvlees na twee jaar echt te klein. En ook de vriescel werd te klein. Dus er moest wat gebeuren. Daarnaast is een huurpand ook niet ideaal als je wilt investeren, bijvoorbeeld in zonnepanelen.

We hebben daarom een pand gekocht waar we de komende jaren OKvlees nog lekker kunnen laten groeien. En het is gecombineerd met wonen. Ik hoor u al denken, wonen en werken combineren? Is dat wel slim? Privé is het echter heel handig in verband met mantelzorg. En de grens tussen privé en werk is voor een internetondernemer toch al dun. Zolang het werk inspirerend is -en dat is het en zal het blijven! – is dat geen probleem.

wiemanstraat2

Wat hebben we nu gekocht? Een opgeknapt boerderijtje met een knappe schuur in Emst, een stevige lap grond (totaal bijna 4 hectare) en veel water. De foto’s spreken voor zichzelf denk ik. Op dit moment wordt de schuur geschikt gemaakt voor het verzenden van vlees (er wordt geen vlees ingepakt dus het wordt géén slagerij). Medio oktober wordt de nieuwe vriescel geplaatst en de ‘oude’ verhuist, zodat we dan vanuit Emst kunnen gaan verzenden. We gaan de komende jaren veel doen met ons nieuwe bezit. En we vinden het leuk om de klanten – zoals we altijd doen - mee te laten denken.

wiemanstraat3We hebben ruimte zat om leuke bijeenkomsten met en voor klanten te organiseren. Maar welke? We willen dieren gaan houden, en (vanzelfsprekend) ook via de webshop verkopen. Maar welke? Het moet wel iets bijzonders zijn. Laat uw creativiteit maar stromen, en mail me op Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..
Er komen de komende tijd voldoende vragen en uitdagingen. Wij hebben er zin in en houden u op de hoogte!

 EU Organic Logo
© OKvlees.nl | Fotografie: Dutch Food Art | Vragen of suggesties? info@okvlees.nl | Bel 06-21917040