01 BLOG

Blog

De ambitie bij de start van OKvlees.nl was en is om in heel Nederland te leveren. Maar waar wonen de klanten, twee jaar na de start van OKvlees? Leveren we wel in heel Nederland? Bij het verzenden van de pakketen krijg je wel een indruk in welk deel van Nederland de klanten wonen, maar er zijn genoeg plaatsen die ik echt niet ken.. Dus, we hebben de analyse gemaakt. Met de handige (gratis) hulpmiddelen die tegenwoordig beschikbaar zijn op het internet is het niet eens zo heel bewerkelijk gebleken.


In dichtbevolkte gebieden hebben we zoveel klanten dat de bolletjes op elkaar gestapeld  liggen. Maar desondanks geeft de kaart een mooi beeld. We leveren inderdaad overal. De dichtheid van de bolletjes volgt goed de bevolkingsdichtheid in Nederland.

kaart klanten Een van de aannames bij de start van OKvlees.nl was dat we vooral in de landelijke gebieden zouden gaan verkopen. Daar zitten scharrel- of biologische slagers immers meestal niet in de buurt. Die aanname lijkt wel te kloppen. Maar OKvlees.nl slaat ook zeker aan in de stedelijke gebieden. Dat bevestigd dat OKvlees.nl een interessant aanbod heeft voor een brede groep consumenten. Een goede basis om de komende jaren gewoon door te groeien!

 EU Organic Logo
© OKvlees.nl | Fotografie: Dutch Food Art | Vragen of suggesties? info@okvlees.nl | Bel 06-21917040