01 BLOG

Blog

logo7.fwU kiest voor uzelf voor de biologische kwaliteit van OKVlees. Misschien wilt u ook voor uw hond kiezen voor diervriendelijk vers voer. Neem dan een kijkje op de site van OerVoer: www.OerVoer.com
Goede voeding voor je hond is op de eerste plaats vlees en vis, organen en botten  van hoogwaardige kwaliteit, van dieren die een eerlijk leven hebben gehad. Dan zeggen we direct daarna: afwisselen! Door je hond verschillende voedingsbronnen aan te bieden kan zij/ hij eten en opnemen wat zij nodig heeft. Dit bieden we onder andere aan door mee te gaan met de seizoenen. Is er fazant, dan bieden we fazant aan. Is er haring, dan bieden we haring aan.
De verhoudingen waar we van uitgaan zijn als volgt: Bevleesd bot (RMB) 40-50%, spiervlees 30-40%, orgaan 15%, groenten 10% en overigen (snack, ei, olie) 1%
OerVoer levert gemalen producten voor uw hond van de Groene Weg (Darf), dit is biologisch. De ongemalen producten zijn allen producten met een bekende eerlijke achtergrond, bijvoorbeeld de label rouge kippen of de konijnen met een beter leven ster van de dierenbescherming.
Onze kracht: wij leveren gevarieerde pakketten op maat: grote porties voor de grote hond en kleine porties voor de kleinere hond. Eet uw hond geen eend (of iets anders) dan vervangen we dat voor een ander product.
Uiteraard kunt u ook zelf uw pakket samenstellen uit de diepgevroren producten die wij los aanbieden op de site. Wij zijn ook dealer van K9 natural, Vetra animal health (hoogwaardige supplementen voor dieren) en hebben verschillende mooie snacks.

Kennismaken met korting? Vul bij uw eerste bestelling de kortingscode voervers in en u krijgt van ons  €3,50 korting en een gratis snack.

Meer weten over versvoer?
Op 12 juli 20:00-21:30 uur geeft integratief dierenarts Hélène Versteeg-Severing een lezing over vers voer voor honden en katten bij HeelDier, locatie Blokland 7 in Montfoort.
Opgeven via: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
 

 EU Organic Logo
© OKvlees.nl | Fotografie: Dutch Food Art | Vragen of suggesties? info@okvlees.nl | Bel 06-21917040