WINKELMANDJE

 x 
Mandje is leeg
foto-achtergrond
okvlees-biologisch-en-scharrel-vlees
De vraag wordt met enige regelmaat gesteld: "als ik boven een bepaald bedrag bestel, vervallen dan de verzendkosten?" Veel webshops doen dat. En het klinkt ook wel logisch zeg ik als consument. Toen we met OKvlees.nl begonnen is er wel stevig over nagedacht, en besloten om het toch niet te doen. De overwegingen willen we graag delen.

Waarom doen we het niet? Simpel: gratis verzenden bestaat niet. Elke doos met OKvlees die verzonden wordt kost geld, zoals de kosten van PostNL. Stel dat we boven de 80€ gratis gaan verzenden. Dan moeten we de verzendkosten toch ergens vandaan halen, en dus moet de prijs van het vlees omhoog. Het gevolg is dat OKvlees voor klanten die kleinere hoeveelheden bestellen juist duurder gaat worden. En wel willen nu juist met een scherpe prijs diervriendelijk biologische en scharrelvlees zo toegankelijk mogelijk maken voor iedereen.

Hebben grote bestellers dan geen voordeel? Jawel! De verzendkosten zijn altijd €6,75 per bestelling. Onafhankelijk van het gewicht, dus hoe meer je bestelt, des te lager zijn de kosten per kilo. En daarom bestellen meer en meer klanten voor meerdere mensen tegelijk. Bestellingen passen tegenwoordig regelmatig niet meer in de grootste verzenddoos, en worden dus in 2 dozen verzonden. En natuurlijk voor één keer €6,75.

nieuw(s) & weetjes

OK zuivel nieuws

Er is nu ook OKzuivel!

Ook van bekende boeren, en producten die erg OK zijn!


Kijk gelijk in de winkel...

Retour-etiket-2

Spaar het milieu

De mooie isolatiezakken weggooien is wel zonde. U kunt het verpakkingsmateriaal nu ook retourneren met de hergebruiksticker. Bestel hem hier of
Lees meer...
bezorgen

Vlees op rolletjes

Is het niet raar, vlees bezorgen met een pakketdienst? Nou, het is anders maar zeker gemakkelijk en veilig! En we hebben veel aandacht besteed aan de veiligheid.
Lees meer...
Grasgevoerd

Grasgevoerd rund

Vlees van runderen die alleen maar gras gegeten hebben. Meer info? Lees de blog.
Bekijk de producten...
Bezorgen in Belgie

We verzenden ook naar Vlaanderen!

Vandaag besteld, morgen in huis.
 

 

 

 

EKO-logo EU Organic Logo