Mis je iets in het assortiment, en je hebt het echt wel nodig voor een mooi recept? Ken je een heel bijzondere boer voor biologisch vlees? Maar bijzondere boeren die geen biologisch of scharrel zijn gecertificeerd zijn mogelijk! Neem dan contact met ons op! Stuur dan een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Zo hebben we op speciaal verzoek al varkenswangen, bijborst, buikspek en varkens ribstuk geregeld. 

In de nabije toekomst zal deze pagina zich gaan ontwikkelen als JULLIE pagina. Op deze pagina komt dan een beschrijving van het stuk vlees. We zullen de eerste besteller vragen om het recept dat hij/zij gebruikt heeft, en om foto's van het bereide vlees. Dit plaatsen we dan op deze pagina.

Wij zullen bij de eerste bestelling meteen meer op voorraad nemen. Dus, als het stuk vlees en of het recept & foto je inspireert dan kan je in de webwinkel onder 'Diverse' hetzelfde vlees bestellen.Maar zoals gezegd, dit deel moet nog afgebouwd worden.

Onze bijdrage aan deze pagina: wij doen onze uiterste best om te voldoen aan jullie wensen!

 

 

 

 

 

 EU Organic Logo
© OKvlees.nl | Fotografie: Dutch Food Art | Vragen of suggesties? info@okvlees.nl | Bel 06-21917040